8 april

Håller just på med dont drink and drive projektet. Vi har en super bra idé och jag är taggad!
Var ute och gick en lång promenad i går och det var så otroligt jäkla skönt och bara vara. Träffade maya på kvällen och så kom Sara och vi gick på möte. Det är jäkligt nyttigt måste jag säga och snacka om allt och bara få det ur sig allt man tänker på. 

Nu blir det att fortsätta skriva och förbättra alltihop! 
Puuuuuss
 

3 April

Igår var det alltså Fredag och det var den 2 april och min älskadelillebror Loke fyllde 3 :D Han fick sin efterlängtade cykel och han har åkt runt på den ett bra tag idag.

Gjorde ingenting speciellt, Var och träffade Erika och Lois en stund och satt och kollade film tills jag slutligen gick och tog en promenad med Frida och gustav. :] Hade en hel del andra planer, men ingen av dom blev av, så var väl ingen lyckat fredakväll direkt. Men jag hoppas att den här dagen blir bättre. :)

Sitter just nu och tänker en rad olika saker, Tänker på att jag har så otroligt många fina minnen med folk och att jag skulle så gärna vilja umgås med gamla polare som man umgicks med dagligen förut, många pratar jag med än, men vi har så olika tider om dagarna då man kan ses, att det är svårt att passa ihop. Tänker också på de närmaste till mig som jag verkligen älskar att äns tänka tanken att dom är mina vänner. Känns så himla bra att jag har er, för ni är det bästa som finns i mitt liv. Utan er hade jag inte ståt så pass bra på mina ben som jag gör nu, utan er hade jag aldrig vågat tro eller sätt framåt. Det är pågrund av er som jag står och det finns inte ord som kan täka vad jag vill säga till alla, men jag älskar er och det vill jag att ni ska veta. :'
Ni gör mig stark!


Kanske skulle tänka på att sova lite kanske, sov trotts allt ingenting natten tills igår, så är rätt utmattad och behöver energi! Så sovgott med er! :)


Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0