26 oktober

Lördagen var underbar med tjejorna, helt galen och träffade en massa muppar till människor, som vi sökte upp eller rättare sakt maya o stina för det mesta ^^,
Kul hade vi och jag hoppas det blir många fler gånger!

Nu ligger jag i mayas säng med datorn och maya brevid med sin och äter godis och lyssnar på Robyn med cobrastyle. blir att dra ut ett tag med miche och andy som ringde och frågade om vi skulle med och i moorgon blir det tydligen örebro med dom ^,
Aja skulle bara uppdatera lite, och det är lov :D:D:D:D:D:D älskare.!
Puss på skinkan.<3  

23 oktober

Snälla låt det här bli en underbar helg, där jag inte ångrar någonting och allt allt blir roligt och bra, jag önskar och hoppas verkligen.
Jag vill bara skratta och le den här helgen, behöver verkligen få skratta.
Just nu vill jag bara lägga mig i min trygga säng med dig och få känna dig doft och bara känna att du är där, jag saknar dig och jag vill inte vara ensam nu.
Vill ha dig här hos mig, med stora armar runt om mig som man kan trösta sig hos.
Jag hörde din röst igår och det gjorde mig varm, blir glad av dig sötnos. <3



 

Always waiting for something lasting

I hate this part right here

21 oktober

I wanna feel more love than hate, I hate this feelings and I so tierd, so tierd of this.

<3

<3

19 Oktober

Har slutat för dagen och nu sitter jag med maya och stina och försöker få lite gjort.
Ska vänta med Maya när hon är på möte och sen åka hem och dö i min säng. Är så himla trött i kroppen tror jag börjar bli sjuk igen. Längtar så himla mycket till helgen flickor, det ska bli skit kul att få bara vara med er och ha kul! eller vad säger ni flickor? <3

Fredagen var mys i helgen. Satt hos Felicia med Jimmy och Sebastian och åt tacos och kollade på film och hade en allmän slappdag framför tvn, mys mys vare. Och lördagen va man hos Felicia igen med Jimmy och kollade tv och åt godis, sen blev det att åka till maya på kvällen och va ute lite och sleepade över:) på Söndagen bar det av till Marieberg med Nilsen o maya och kollade runt och åk på donkan, sen när vi kom hem va det ut och fota. Skit mys i höstvädret, inte för kallt och solen sken :)
Myshelg hade jag, men nästa blir det fullfart i stället ;D <3 LÄNGTAR!

Pysbroow

Lepåriktigt



Jag vill kunna le på riktigt och mena varenda smilegrop och skratta åt att jag mår bra

16 oktober

Fredag- vad säger man, dagen gick för sakta och jag ville bara sluta för dan. så kom det, halv 4! tiden då jag jublar och är gladare, åkte hem till Sebastian och var där ett tag innan vi åkte till Felicia och Jimmy för att äta Tacos och kolla på film :]
mys mys vare.
Nu har klockan halv 2 och det är lördag morgon.
Hoppas dagen blir bra!
För jag vill ha det bra.
Puss
<3

13 Oktober

Är i Rinkaby hos Sara och ska snart äta, va ledig i dag så jag har inget att klaga på. Men i morgon är det som vanligt och så va det idrott ja.. Är död i kroppen, och kommer att kollapsa efter passet.

Det är mycket jag vill, men det känns som att ingenting kommer att gå vägen.
Jag vill ur mitt skal och börja leva.

9 Oktober

Har precis varvat ner efter att man var riktigt nervös för våran presentation som vi har gjort under veckan. Nu kanske jag ska berätta från början.

För några veckor sen hade vi en tjej från Barnkonventionen som berättade om deras arbete och barns rättigheter. Intresant intresant, men för mycket prat.
Därför skulle vi hjälpa dom och visa hur vi har för syn på dom genom att göra en film eller förmedla med olika bilder, på så sätt hjälpa dom att förmedla vidare till andra ungdomar. 
Jag tycker själv att veckan var bra på yttan, men en del konflicter men gick att lösa det mesta. vi hade en hel del problem med filmen, men det fixade vi också! 
Resultatet var förbryllande bra och jag älskar den och alla fina kommentarer vi fick från juryn och lärarna. Helt underbart känns det nu efteråt! :) 

Är riktigt happy! :'D 
Maja var den bästa i hela filmen och jag älskar hur hon levde sig in i rollen som den djuptnerdrogade flickan.
Överaskande hur man levde sig in i situationen och att man kände verkligen något av det man såg. 
Bra jobbat tjejer och killar och tack för hjälpen!
Bra gruppen! Vi är bäst! :] 

Ikväll händer det nog inte så mycket, va med maja en stund i alla fall. Men i morgon blir det upp tidigt sen jobba hela dan med sebbe i caféterian på järntorget och sen blir det utgång på kvällen! :) Pusspådet!




 

1 Oktober

Idag fyller jag 17! Säg grattis! <3 :D

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0