28 September

Det blev inge Boda borg den här helgen. det sög ju. men jag hade en rolig helg ändå.
Var med frida och Erik på lördagkväll och åkte runt sen senare på kvällen åkte jag Anton och Sebastian på fest fos Carro på hitorp. Mycket trevligt folk och folk man inte sätt på länge, inge alkohol men det var kul i alla fall! :)

Nu har man multimedia och jag har ingen anning om vad jag ska skriva. Det är skit svårt,..  
men men snart är det mat och jag är hungrig.

Pluggpluggplugg, och en massa musik!
puss<3

P.S - 3 dagar kvar! :)

25 September

Det var skönt att få prata med dig i går kväll det var roligt att få höra din röst igen och att få veta hur det är med dig<3 Jag saknar dig Ida och jag hoppas verkligen det blir bra mellan oss två och att det fixar sig det här för det vore så himla jobbigt om det inte fixar sig. <3 Det är ju du och jag!

Nu sitter man på sista lektionen efter den tråkiga Romeo & Julia filmen. Den är så himla dårlig, finns några söta scener men den är kass så man halvsover genom hela filmen.

Idag blir det att åka med Maya efter skolan och fixa med kläderna till bytardagarna för att bli av med det. Så får man se vad som händer i kväll, imorgon blir det riktigt skoj i alla fall! Blir att åka till Karlskoga och gå på Boda borg med en drös människor!
Riktigt Tagggggaad!

Nej nu ska jag fixa bilden på Jocke och photoshopa lite, sen blir det hemmåt!

Hör av er!
Puss<3

slutar snart..

Snart slutar jag och fan vad skönt. Ska bara in en snabbis med Maya till stan och köpa present och kolla på jontes nya lägenhet. Dom ville så gärna ha med mig och jag åker med för att göra något och inte bara hem direkt och somna som jag har gjort de senaste veckorna, Sen tillbaks till Nora igen och åka hemmåt och ringa Aajd och sen sova i min efterlängtade säng. 



 

24 September

Sitter och lyssnar på Takidas nya album, den är fett bra. Speciellt låten "The Things We Owe"

Hatar den här uppgiften och jag hatar den här jävla dagen. Är så jävla trött på allt skit, allt i morse som hände och allt med familjen. Är trött på att alltid få skit för saker jag inte gör och att jag alltid får ta hand om andra som en jävla morsa. Jag är fortfarande barn och jag vill inte vara någon annans förälder, speciellt inte åt min familj och till min egen mor.

Jag vill vara ifred bara få sova och stänga av allt.



 

23 September

Vart en myskväll igår.
Jag och david bestämde oss för att åka och handla någon mat att laga.
Vi köpte vege schnitsel och potatiskroketter med en god sallad.
Åt gott och sen somnade vi sött ^^

Nu har jag slutat och ska på möte kvart över 12.
Sen blir det in till Örebro och handla ett par nya skor och lite annat med Frida.
vet inte vad som händer sen, kanske träna. Vet inte än, min kropp är helt slut och jag sover så mycket och vet inte varför. Tror jag ligger efter med sömn för varje gång jag kommer hem från skolan. Då somnar jag på direkten. Får väl se om det fortsätter såhär.

21 September

Godmorgon!

Sitter på multimedia lektion och ska strax komma igång med min powerpoint om mig. vet inte vad jag ska skriva.. men det kommer väl!

Idag blir det att vara med stina efter min redovisnings på matten, hoppas bara att mio är här. har inte sätt till honom så får väl se.

Helgen var mys mys, men lite nya människor och mina närmaste. Va med David och de andra och åkte till Max i örebro för att köpa mat och glass, gott gott!

Nu ska stina kissa bara så ni alla vet, hon är kisssiii nödig! HAHA

Nej nu ska jag börja.
shoo shoo.<3

18 September

Mycket tankar som går upp och ner. En massa finns men ingenting känns verkligt. Det gör ont och jag vet inte hur jag ska hitta utvägen ut, det bränner till i bröstet och det känns hårt. Det är som om luften sögs ur en. Den bara försvann och det är svårt att andas.

Vill inte att du försvinner, och det är inte lättare att hela tiden bli påmind om det.
Det gör så himla ont hela grejen.

Även fast du själv påminer om det för oss hela tiden och ska prata om allt, jag vill inte att du gör det. Det gör redan ont och det är inte lättare när vi hela tiden bråkar. dag ut och dag in, och du måste lägga dig i mitt liv och mina åsikter. 

Det gör ont att bara tänka på det, att en dag funkar det bara inte längre. Allt kommer krascha och jag orkar det bara inte längre. Det måste bli bättre och få ett bättre slut, för jag har redan ställt mig in på att klockan snart har stannar.  

<3

bästaste<3

15 September

Inatt hade vvi fan kul Stina!
och det blir fler gånger att man åker till "Haschellfors"- Hasselfors :]
Skolfoto i dag då, gick väl sådär, haha inte snyggaste facet kanske. blir fler gånger.

Idag blir det att träffa Maja o felicia efter skolan, och busa runt och sen vidare hem och kanske fixa lite skolarbete.

Nu är det mediaproduktion och vi fickar med gamla bilder och ska fixat.

Peace out. <3

STINA HALVSOVER!

Stina drömmde nyss att hon hade pengar i näsan för hon är förkyld och att hon hade en lärare som öppnade en burk och la in pengar i näsan. HAHAHAHAHAHAHA x'D

22:47 14 september

Jag hatar att jag är sötsugen, jag hatar att internet och msn dampar sönder och jag hatar att det är skolfoto i morgon! är lite för hatisk just för tillfället.


Men jag är med älsklings stina så det är en bra sak i alla fall :'D<33

Love Is In The Air!

Stina är min slyna och alla gillart! <3

Och Marre is lovely<3

14 September

Helgen var ganska bra trotts det som hände i går morse. Vaknade av det minst tänkvärda jag någonsin vart med om. Hoppas det aldrig händer igen. Vart tyvärr inge Stockholm pga att lillfrida vart dårlig så :( kanske om två veckor. :)

Va och tränade i går kväll med Sebastian och Coffe, gick bra eftersom jag har väldensträningsverk i dag som h£lvete. Måste komma igång med det nu ordentligt :) Blir på Onsdag igen! LÄNGTAR!

Idag blir det först engelska och sen multimedia men någon Martin, i stället för vår älskade Jocke. Bäst för honom att han är bra! sen efter det blir det bajsmatte med redovisning.

Sen blir det att fara till Hasselfors med Stain! :] <3

Längtar inte tills i morgon, då är det skolfoto. Och jag är inte taggad.

Puss anyway (:

11 september

Nu är det fotokurs och vi ska photoshopa :)
Sen blir det till virginska och hämta frida för att sen leka lite och imorgon blir det Stockholm! så det blir kanoners :)

Haha, har världens träningsverk i kroppen. efter en lång cykling i går och nog med det så vart det att träna på kvällen sen med maja, coffe och sebastian, haha vart en del träning i går känner jag av.

Jag längtar tills i morgon, :) massa skoj, och en massa bilder ska det bli! 
Puss på helgen<3 

10 September

Sitter i skolan i grupprummet med stina och jobbar med olika företagsformer. Just nu ligger marre på borden också lite trött efter cyklingsturen som vi körde i morse. en och en halv mil cykla jag. Ut till sara och tillbaka till skolan ^^ Trött var man allt när man kom fram, men hade kunnat cykla mer om inte den jäkla försylningen var ett sånt besvär.

Idag blir det väl inte att göra något speciellt, ta det lugnt och glo på film. sen skriva lite kanske, får se :)
kom med ett förslag på bra film?

nu ska jag fortsätta och komma igång .
Heys<3


3 September

Sitter i skolan och håller på med Projekt & Företagande, Just nu med vad en entreprenör är.
Noramarken var lyckad till en viss del, men vissa saker ballade ur och det vart lite jobbigt. Men det var bra ändå och jag ångrar ingenting :)
Jag hade kul och va på toppen av toppen.
Träffade trevliga människor, nya och gammla bekanta.
och min älskade Ida sov hos mig :)

Nu blir det att jobba, Cya :) <3


(:

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0