Jag bara lever mitt liv

Jag bara busar runt och leker upptäcksfärd och jobbar och står i, Snart är det putte i parken, PIP och jag längtar sönder! Då blir det hårda bud med min älskade Sara! :)
Man är på egna ben nu och jag gör det jag vill, känns rätt bra fast en att man blev ensam för snart två veckor sen. Jag överlever, men jag tycker otroligt mycket om honom och det kommer jag alltid göra. men vi är vänner fortfarande och det känns bra emellan oss ovs :)
Nu väntar sängen brevid min snutta S för imorgon blir det slapp och jobb och också spöka för snorungarna på ön ;) Men kul ska det bli! Natti natt :)

20 juni

Ligger lite lågt med bloggen tillsvidare. Jobbar och håller mig till underbara vänner för tillfället och struntar i datorn för ett tag. Så ni vet!

15 juni


Idag fyller världens bästa kim år! Grattis :) <3

12 Juni

Jag har haft en helt underbar helg och studenten var helt magisk! Så himla trist nu efteråt att man känner verkligen all kärlek från klassen och jag saknar dom redan. Minnen för resten av livet och flaket var helt jävla as ballt! haha, hade grymt kul :) Har umgåts med välrdens bästa Sara hela helgen och haft otroligt roligt och festen igår var det livat mer än någonsin tror jag gällande dansgolvet! :)
Har tagit det lugnt hela den här dagen och jag kommer fortsätta med det, men ska få lite adrenalin genom att dra ut i skogen och köra lite fyrhjuling och känna mig fri :)
Imorgon blir det arbetsförmedlingen för att skriva in sig och så får man bara vänta och se! :) Tänker ta en dag i taget och varva ner och tänka på exakt vad jag vill göra :)
Nu blir det att kolla tv och varva ner efter min goda sallad och sen ska jag göra skogen osäker ;)
Mina älskade och bästa klasskamrater, jag älskar er överallt annat :' ) <3
Vänner är det bästa som finns<3

9 Juni

Har hänt en massa idag, gick upp tidigt för att fira min lillebrors utgång av årskurs9. Möte upp Maja utanför kyrkan och sprang in för att tjuvkika, så himla duktiga var dom på att sjunga så man fick lite gråt i halsen. Fick även höra en sjukt rolig överraskning som jag tyvärr inte tänker dela med mig av! :) Ialla fall så följde vi med lillebrorsans och hans klass och käkade tårta och snackade skit och fick se hans betyg, Han är grym! haha så himla mycket bättre än sin syster, STOLT sådan över att ha en så duktig lillebror som kämpar som en tok :)
Vi gick även och käkade pizza och umgicks vidare i lilla byn och åkte hem för att käka jordgubbar och städa helvete.
Jag och min käraste firar även 5 månader idag som vi ska fira snart :) vart lite fullt upp så vi hinnre inte riktigt fira just nu, men det blir bio och middag, som jag ser grymt ifram imot <3
Nej vad blir det, 6 timmar kvar sen ska jag upp och fixa håret och ska festa loss och fira helvetes studenten :D<3 Fan vad jag är taggad! Som sakt, och alla ni andra som tar studenten i morgon, önskar er världens bästa dag!
Sov gott :)
Älskade små bröder, betyder minst lika mycket fast från två familjer som ses och blir lite enade :) Älskade lillebror

Snart bara ett dygn..

Snart är det bara ett dygn kvar tills larmet går och då jävlar blir det att kuta runt och fixa allt! ååh det är så svårt att förstå och sova nu.. Blir att kolla lillebrorsans utgång från högstadiet tidigt som tusan sen blir det att fixa det sista inför studenten. Sov naglar och klippning och sånt där kul :) Nu ligger jag och lyssnar på Eminem och ska äntligen försöka sova på riktigt, för jag behöver varenda stund nu så jag orkar! :)
Så gottnatt för tusan! (:
It's My Turn To Shine!

8 juni

Nu jävlar ska jag dra iväg och bada igen, sallad fixad och en stor Loka vattenmelon står på menyn :) Måste bli brunare! :) Uppdaterar senare för kameran blir med(:

Varmt!

Okej nu är det såhär, jag gillar verkligen solen och sommaren och allt. Men när det åskar så här mycket och är skit väder fram och tillbaka, då kan det fan va! Är sjukt trött på att vädret går upp och ner, vill steka sönder nu fram till studenten men det går inge vidare : p
Just nu ligger jag ute i utbyggnaden och myser sönder i fotöljen, så grymt skönt. Ligger och lyssnar på underbara Rihanna och ska förmodligen försöka gå och sova. Har redan sovit några timmar idag så vi får se! Sov hos min älskling inatt och jag älskar att vakna upp brevid honom, känns så bra :') Har även fikat med klassen och suttit och snackat lite skit och avslutat sista dagen som tre på John Bauer. FETT NICE!
Nu är det studenten om ca 2 dygn och jag längtar sönder, fast som sakt. Det är overkligt fortfarande.
Nej nu ska jag tusan sova.
Godnatt. :)

6 Juni

Sallad till frukost och lunch, jäklar att jag aldrig tröttnar. Det är så gott! :) Har gjort mig ordning och snart blir det att äntligen få åka till min älskade sötnos :) Nu ska jag fortsätta vänta på min mor och chilla vidare. Have a nice day! :)

Följ min blogg med Bloglovin

.

5 Juni

Hade en toppen dag med min älskade klass igår i Dömmesta! Alla badade förutom jag, fast fick mig en liten dusch i alla fall tack vare att jag är som jag är. haha hällde ett glas vatten över Chubbe när han torkat så får skylla mig själv. Vi åt god grillad mat och hade super trevligt.
En mysig stämmning och bra folk, tyvärr saknades några men vi hade kul vilket fall.
Åkte även tillbaka till min lilla hemstad och hoppade av hos braiga Therese och satt och snackade lite skit med med folket där och drog sedan vidare för att träffa Sara och gänget. Vart sent som vanligt och kom inte hem för ens solen nästan kommit upp på himlen igen.
Man mår som sakt som man förtjänar idag, haha. Jag säger och det, sovit till halv 5 idag och inte gjort ett skit. Bara suttit framför tv och låsats haft ett matlagningprogram och vart allmänt knäpp. Snart början Big brother och det blir att små checka hur det går och vem som vinner ikväll. Inte vart så inne idet, men kan vara roligt och veta vem den lyckliga vinnaren blir.
Imorgon ska jag äntligen åka till min älskling, Ååh vad jag längtar! :)<3
Nu blir det tv.
Hejs.
PS. Haft en underbar vecka och är super nöjd med tillvaron av att veta att det är mindre än en vecka kvar till studenten, jag längtar och kommer nog inte förstå för ens jag står med mössan på huvudet och springer ut i arbetslivet glad och lycklig att veta att nu är man äntligen stor :)

3 Juni

Har haft en så helvetes bra vecka i Hällefors. Träffat gryma nya människor och umgåts med mina underbaraste vänner också! Alla var så himla fina på studenten och jag har aldrig vart så ledsen tror jag, usch vad jobbigt och säga hejdå till folk! Haaft sjukt bra som sakt, festat som galningar och vart vakna hela nätterna igenom och pratat håll i skallen på folk, men grymt kul som sakt!
Just nu sitter jag och försöker ta det de lilla lugna och lyssnar sönder på Lars winnerbäck, men jag hoppas att det händer något spännande till kvällen grillning hoppas jag faktist på, det är ju toppen väder så! :) Nu ska jag fortsätta chilla sönder i solen, Ha en bra fredag gott folk för det ska jag ha :D

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0