29 November

Idag är det första advent och det har varit en riktigt bra helg, träffat mina två saknade Sofia och gry och umgåts med dom och var på Tommys otroligt roliga 18års fest och träffade nytt och saknat folk där med! Oorkar inte berätta hela helgen, men jag vill tacka för en underbar helg gott folk och hoppas att ni hade det lika kul som jag! <3 och att det blir fler gånger! <3

27 November

Igår vare chill för att jag var ledig, tillbringade dagen med Maya och Robert och på kvällen var det äntligen dax för att träffa Sebastian, mysmys:)

Sitter och håller på med olika dialekter på svenskan och kan inte sluta tänka på att det är tacos i skolan, men det är år kvar till dess känns det som. Men det är i alla fall nästan två timmar kvar och it's SUCKS.

Ikväll blir det att dra till Tommy på lite ferre och ha kul! Träffa gammla killgänget som man saknar så mycket, tiderna mer er killar var så himla roligt!

Hoppas det blir bra! :)

Nu blir det att fortsätta, <3

<3


För jävla fin låt! <3  Martina mcbride - Concrete angel

19 November

Sitter med Anni i grupprummet och fixar med projekt och företagande och har precis käkat mat som inte var så gott men det får duga. 
I eftermiddag blir det att åka till Sara och sova där över natten, ska också till hästarna och fixa! 
Imorgon är det fredag och det är underbart, ska ut med brudarna och showa. ska bli kuuul! :'D <3
Längtat efter det här! <3
 
Nu blir det att fortsätta, pyss
<3

16 November

Jises vad trött jag är i dag, sov inte mycket i natt inte. Ingen sovmorgon imorgon heller, men vi kanske får det torsdag fredag brorpå om vi får för lärarna eftersom vi har tema vecka och snart klara med finslipet efter en lektion. Hoppas!

Som sakt jag, min bror och S gjorde milkshake i går med choklad och krossade daimbitar! Riktigt smarigt :)  
Jag vill ha helg efter en dag i skolan, jag ska festa och ha KUL! jag vill ha FREDAG!

Nu är det lektion, hejs<3

Gott!

Gott (Y)

15 November

Söndag och helgen är snart slut.
Fredagen var jag och Sara ute och gjorde Örebro osäkert, var på kulturnatten och hoppade runt och träffade en massa människor gammlagoda och nya vänner :) Kul kul! TRäffade också några som jag aldrig pratat med mer än på msn, så det var lite kul :) 
Igår var jag och sara hundvakter på dagen och vi mös mest framför tv med godis och tårta. det regnade så mycket så det fanns inget att göra. På kvällen åkte jag mot Nora och träffade Erika och Felicia och sprang till Jocke och Therese för att glo på Patrik 1,5. Hahahaha det bästa som hände hos Jocke var att Erika åkte igenom soffan bokstavligt talat ^^ det rasade mot golvet och erika skrek rakt ut :D Hahah ni skulle ha sätt minen!
Vi gick hem mot Erika och åt chips och ostbågar och någe äppelkaka med grädde och drack coca cola. Gott gott! Sen ringde Sebastian full och gla  med carro o johan och bad mig komma ut :)

Som sakt en bra helg i alla fall! och som sakt klockan är 15:00 strax och söndagen börjar bli grå och mulen. ska ta det lugnt i dag och slappa framför tv med en film och göra någon god smoothie, vart helt plötsligt jätte sugen eller om det blir milkeshake med choklad och riven vitchoklad!

Ska kila, pusschao
<3

12 November

I skolan och tråkar sönder, jag vill hem och duscha och bli ren in till sjärlen och sova så länge att jag glömmer en hel del saker, bara gå in i något fantastiskt som inte finns, men att man får drömma sig bort.
Jag vill träffa min energi face to face och ta ett riktigt snack och be om hjälp efter en hjälpande hand som tar mig åt sidan och säger vad som är fel. Ge mig kraften att ta tag från en ände till en annan och slänga mig över det stora hålet och ge mig styrka och kraften att fortsätta andas. jag älskar er mina vänner<3

12 november

det är natt och jag och stina ska sova, nattinatti<3

4 November

Sovit hos sockersötasara i natt, mys mys. va också och träffade Tobias :) kul kul!
Åkte moppe hem mitt i natta och jag höll på att frysa ihjäl medans sara hade ton med kläder och såg ut som en skidåkare/sumobrottare, fett snygg i alla fall vad jag och tobbe tyckte! ;)
haha!

Nu blir det strax att åka mot örebro och sen mot Nora. skulle ha träffat Marre en stund, men gick inte pga hennesprovbajs, så åker hem och pluggar jag med. 
Det blåser och i örebro o Nora så snöar det tydligen, fy fan! *Gråter*

Hör av er, Pyss
<3 

2 November

Tillbaks till skolan efter lovet dårå!
Jag skulle gärna kunna ha haft en vecka till eller två. Gjorde inget speciellt men det var ändå skönt och många fina studer. Va på fest i lördags och natten blev lyckad. Haha, säger inget mer. Fråga folket på stan hur jag va, för jag vet inte på slutet. ^^,
Men jag hade kul! Tacos som fylle käk på nattkröken at my place med Erika så det va fin fint! ;]

Nu måste jag skriva på engelskan,

hao<3

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0