20 februari

Sitter i karlstad och är insnöad med Erik Sara och Sebastian. Sara o Erik kom upp i natt och vi glode film och somnade klockan 6 i morse. Vet inte vart det bär av i dag, kanske blir fast i rummet till våren. haha!

Jag har det mega bra och jag tycker det är super att få vara mig själv utan att någon klagar.

PUSS

.

BTW, Snart åker jag till KARLSTAD till min Sebastian. HAPPYFACE!

12 Februari

Kanske daxatt uppdatera lite.
Började praktiken i Måndags på La Baugette och det går riktigt bra, så bra att dom behöver mig i sommar, och då vet ju alla vad det betyder ;)

Just nu sitter jag hemma hos Sara och nördar medans mamma karin fixar mat och Peter springer omkring. Sara är på praktiken här brevid på stallet och vill inte veta vad hon gör, haha! Mellan henne och mig, så där får ni inte veta något mer ^^, Hon slutar sent så jag får sitta här ett par timmar till.

Var gärna sociala på msn?:)

Puss så länge

2 Februari

Tillbaka till skolan efter 4 dagars resa till Karlstad. Var en riktigt trevlig och mysig helg med tacos lasagne och en massa film mys med sebban. Träffade även hans nya polare och drack vin och göttade oss. Min lilla goding Sara kom förbi och hälsade på i lördagsnatt. Käkade cheesecake och hade roliga pratstunder och mega kul vid snuskeriernas värld.

Saknar sebbe redan och Karlstad överhuvud taget. Var så himla skönt att komma ifrån och bara få vara sig själv och ingen vet vem jag är och det var bara mysigt att vara ensam med sebbe. Nu ses vi om tre veckor igen och det känns både bra och dårligt, dårligt för det känns som en evighet och bra för man saknar varandra något så otroligt så man lär sig om just varför man saknar varandra och man vill hitta på mer saker tillsammans när man verkligen väl ses.

Nu ska jag ha bajslektion och jag vill bara dö.
Godnatt.

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0