15 November

Allt närmar sig in på hälarna och man känner hur det dräper en. Man vill kunna kontrollera allt, känslor, situationen och man vill ha kontroll över läget. Men man hinner aldrig med allt man vill. Det är tugnt att välja det man borde göra men man måste samtidigt tänka på sig själv vad man klarar av. Jag har beslutsångest väldigt ofta nu för tiden, men det blir bättre ( :

Håller på att lyssnar på musik och tar det lugnt. Har haft filmkollning med brorsan med godis och skräckmovie. Helnice, var med honom i skolan en stund idag också och lekte lite lärare. Roligt hade vi höhö :)
Blir att lira lite nu innan sängen kallar, har redan sovit ett par timmar idag så det blir kanske svårare eller helt tvärtom. haha får se ^^

PYSS . / Linnea

11 November

Dax att skriva lite kanske, ^^,

kom hem från mötet med SSU för en stund sen, vi lekte och hade roligt och snackade lite inför kommande helger och hur det kommer att bli, vi hade väligt roligt och det var trevligt och jag är taggad för karlskoga.

Livet rullar på, men det är tufft just nu, vill ha mer motivation och vill ha mer kraft till att tänka klart. Behöver mycket stöd just nu när det gäller skolan, jag vill så gärna men jag har verkligen inte motivationen som sakt. Vill verkligen klara det här och jag vill gå ut med mina klasskompisar, men det kommer bli hårt om inte.

Sitter och försöker skriva lite skit när det häller samhällskunskapen, har mycket åsikter så det här är lätt men resten då, :p ? nja inte lika va.

Jag och Tess fotade en hel del i går, vart ca 5 timmar och det var bra bilder, får ladda upp någon i helgen. Vart att se livet är en schlager och äta kladdkaka och skratta så tårarna spruta. haha! men vi hade roligt (:

Nu blir det att fortsätta skriva lite och sen blir det att glo rulle och mysa (:

PEACE and LOVE  . / Linnea

8 November

Tillbaks i skolan efter ett skönt lov, men jag hade gärna haft en vecka eller två till. Haha! : )
Hade två roliga helger och en bra vecka med att träffa min Ida även kimmy som jag inte sätt på länge. Har vart på Saw 3D och gjort en del annat roligt (:

Har inte mycket att skriva om just idag, är jäkligt trött och sliten och fryser som en nakenråtta.
Nu blir det religion, HAJ

. / Linnea

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0