Dagen innan jag fyller 18

NU ÄR DET BARA KNAPPT FYRA TIMMAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR! :D
Är riktigt jäkla taggad och jag slutar 4 timmar tidigare i morgon är vad jag skulle ha gjort igentligen, Det kan inte bli en bättre dag, jo det kan det, Sara ska med hem över helgen! : ) Helt toppen.
Dagen har vart toppen och jag och Tess har flyttit på bra med vårt projekt och jag har haft det toppen. 

Men i morgon är det en morgon då jag kommer vara som mest gladast på länge, då är det min dag  : )
Nu ska jag fortsätta städa och tagga med underbart bra musik! Puss på det!


Love. / Linnea

28 september

Idag har det vart en lugn dag. Var med mamma på stan och kollade lite saker som jag önskade mig när jag fyllde och tog en fika på Da Capo : ) Är så himla trött nu så vet knappt vad jag gör. Imorgon är det en hård dag och det händer en himla massa. Så behöver sömn!

Nattiienattie . / Linnea

3 dagar kvar.

Nu blir det sovdax och jag längtar så tills på fredag! :)
Händelserik kväll, haha!

Natti gott folk <3. / Linnea


.

HAHAHAHAH

HAHA fy fan! D: Har sån jävla spindel fobi och så träffar man på en skit stor spindel från ingenstanns!  





27 september

Nu sitter jag i skolan och har religion. Inte det roligaste, det är fett värdelöst och jag är sämst. Ska strax redovisa med min grupp om en asiatisk religion. Sen blir det hem och sova, det kommer bli underbart! Är så himla trött, men sen blir det nog myskväll hemma hos Maja :)
Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller, taggar helvete!
:)
./ Linnea

26 september

Haft en underbar och bra helg i Skövde med bästa Sara och Anton. Träffade även gamla goa Carl och träffade en ny pärla, :)
Haft mycket skratt och god och fin mat och en heldag för massor med film, haft det helt underbart skönt. Hoppas det blir snart igen och mer skratt!
Snart är det dax för min föddelsedag, 5 DAGAR KVAR!
Är super taggad :d
Nej har ridit idag och är nyduschad nu så det är bäst att sova nu för i morgon är det skola och vi har religion.. Jag har verkligen ingen lust, men vi slutar halv 12 så det är coolt :)
Sov gott mer er. / Linnea

idol.

Jag hoppas svenska folket gör något klokt igenom att rösta på Jamilla till idol!
Nu blir det "Se upp för dårarna" och en massa goodis :)
Puss . / Linnea

Skövde 24 september

Nu sitter man i Antons lägenhet och har äntligen kommit fram till Skövde med Sara. Resan hit var inte den bekvämaste, ståplats de första 25 minuterna men sen sprang Sara och tog sittplatserna som vart lediga efter Hallsberg. Ikväll blir det att äta tacos och glo film, super mysigt! :) Det gillas verkligen och det behövs.
:)
Vi ska snart dra och handla så bilder från kvällen får komma senare : )
Puss så länge. / Linnea

23 september

Nu sitter jag just i min lilla favorit soffa och lyssnar på Jason Reeves, helt kanon vad han är bra!
Sitter och funderar på hur min efterlängtade helg kommer att vara när jag och min kära Sara ska åka till Skövde och hälsa på hennes kille och en kompis till mig. :)
Ska bli hur kul som helts och fram förallt bli skönt att komma bort lite och få se lite annat folk och umgås med glada ansikten.
Är otroligt otaggad förövrigt när det gäller morgon dagen, vi ska ha skolfoto och jag är inte direkt super glad över det. Det blir som det blir, ska strax färga håret så det blir bättre  iallafall och sen blir det att packa väskan och sova  :)
mitt krypin


Sleep tight <3 /. Linnea 

23 september

Okej, nu blir det en ny början från mitt håll. Jag ska fixa en ny blogg. Här och nu, men nyare och intressantare inlägg om livet som snart 18åring och singel och som ungdom överhuvudtaget :) Välkommen till mitt liv! :)

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0