This sucks

Jag vill åka hemmåt nu vavava..  
Jag vill åka hemåt nu vavava ..

20 Januari

Idag är det onsdag och om två dagar flyttar Sebastian till Karlstad. Men ska följa med över dagen och checka läget om stället och se hur det ser ut :) Har vart där förut men det är typ stopp när vi har köpt mat och sånt aldrig gått runt, så får se hur det där blir! Kommer ju tillbringa en del helger där så det blir nog najsigt. :]

Nu är det tid för att plugga i skolan, sitter med Felicia och Maya och fixar med arbeten i ett litet grupprum och Louise ppillar maya i håret. ^^,
Felicia pratar med jimmy och jag bloggar och äter turkisar ;)

Nu blir det fortsättning, Puss <3

12 Januari

Hejsan!

Sitter med svenskan och ska göra klart det lilla som finns kvar av arbetet för att sedan få Godkänt i svenskan, känns underbart! :)

ÅÅh så ni vet, nu har mitt bredband kommit hem också! Vart super glad när Andreas och mamma kom hem med paketet, så jag är HAPPY! :)

Var en mysig kväll i går , var barnvakt och drack svartvinbärs Té och myste med Loketoke.
Ikväll blir det träning i alla fall och jag är taggad!
Nu ska jag göra klart.

Puss så länge!

11 Januari

Sista lektionen snart klar och ska åka hem och ta det lugnt för i morgon blir det att först gå hela dan i skolan, vilket inte de andra får förutom jag. Jo dom som har matte B annars är det sovmorgon. Jag ska då ha svenska -.- Men då får jag godkänt! :) Sen på kvällen blir det att träna! Så himla taggad!

Ikväll blir det att titta på Ronja Rövardotter som jag har saknat så himla mycket, har inte sätt sen jag var liten. Och jag tycker den är så mysig, så Blir det och en varm kopp Té :) JaMmy!

Ronja :)


Du är underbar Sebastian

7 Januari

Nytt år, nya möjligheter.

Sitter i skolan med Sara tess o marrebarre, vi jobbar på ett projekt till våren och det går som smort, haha nej. vi driver med folket på kamrat. ha! Det äger att dryga med okända människor.

Vad händer i kväll mina damer och herrar? OCH vad händer ihelgen?:)

Bjuder på en bild från nyår:)
emma o nea

Snyggingar är vi! :)

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0