30 maj

Precis packat klart och gjort mig färdig och sitter på min älskade säng och saknar min käraste så otroligt mycket. vill bara ha hem honom nu, men det får tyvärr vänta ett tag till. Snart blir det att dra åka in mot stan och sätta sig på bussen för att dra till Hällefors och paratya lite och umgås med mina käraste vänner tills dom slutligen tar studenten på onsdag, ska bli så kul att se dom gå ut och skrika av glädje! Nu ska jag göra det sista sen drar jag! :) PEACE OUT <3

29 maj

Hade en toppen kväll på RockBar tillsammans med Sara curry och Johan.
Träffade även David och hans kära bror och lite andra sköningar som var roliga att träffa!

Har haft en chill kväll framför tvn och tagit det de lilla lugna. Imorgon bär det av till Hällefors och ska umgås med mina kära vänner som tar studenten på onsdag för att tagga till inför min egen! Tagit en dusch nu och sitter framför dumburken fortfarande och snart blir det film i sängen.
Natti natt kära människor :)

28 maj

Hade en super go kväll igår i skymhyttan! Vart bra väder fast det såg mörkt ut och jag är toppen nöjd. Vart att komma hem tidigt i morse och lägga sig i den efterlängtade sängen och sen var det att kliva upp och inte tycka synd om sig själv och syselsätta sig. Vart att gå ut med hunden och fixa iordning och nu hundra år senare är jag färdig och har dragit på skön dunka dunka musik och har börjat på vinet! Snart går bussen och då ska jag träffa min saknade Sara och söta rara Anni! :) Blir en toppen kväll to night!

Nu blir det att fixxa färdigt det sista och dra i sig något att äta sen drar jag!
Ha en bra kväll för det kommer jag att ha :) 

FEST

Nu drar jag på partay! Har med mig kameran alkohol och korvbröd just nu, sen inhandlas det korv till grillen ;)
Nu ska jag hämta upp Felicia och Miche sen drar vi! PEACE:D<3
PARTAYBRUUUD

Tok lugn dag!

Var att gå upp någelunda tid för att åka till skolan och ha ett litet kort möte bästa Åsa! Hon är verkligen suverän den där! Drog sedan vidare till örebro och shoppade lite och checkade läget med majsan. Inhandlade nagelack, foundation och en ny topp! Vart också att träffa Miche en sväng och hänga runt på stan. JUST NU sitter jag och käkar knäckemacka och tänker på hur fucking awsome det kommer bli i morgon ;d <3 Är ledig också dessutom! Nu ska jag glo tv, Peace<3

Shinedown<3

Shinedown för göra min natt, nu blir det sängen och sova så gott och drömma mig bort och tänka på min älskade Kim, det bästa som finns <3

25 maj

Vaknade sent idag för att åka in till ett möte och sedan åka till skolan för att lämna in datorn och åka till Caroline och gå ut med hennes fin fina hund Tindra! :) Det har vart ett jäkla springande och åkande. När jag åkte till Nora för att springa förbi hemma hos pappa, hämta lillebrorsan och sedan åka tillbaka till örebro för att kolla in hans nya skola. Jag vill börja om gymnasiet och börja på hans ju! Dom fixar sommar och extra jobb till dom och gör att dom har jobb till väldigt stor risk när dom slutar! Tycker det låter lite bra för att vara sant, men dom är en väldigt liten skola och angaskerar sig mycket i sina få elever och ser till att dom lyckas! Avis som tusan! :) men men.
Ätit sallad hela dagen och är så mätt så mätt att jag har stor lust att gå och sova i min älskade säng.Det blir nog att vänta lite till, annars vaknar jag inatt. Imorgon blir det åter igen möte fast på skolan och sen kan jag åka hem. Så jäkla chill iskolan nu för tin strax innan vi slutar. Vi gör ingenting iskolan om dagarna så blir snabbt fram och tillbaka så får man se vad som händer sen! Nu blir det chill framför tvn, Hejssvejs!

Check this out!

http://gratisbio.se/?RecruiterID=435364

Snart så!

Det är verkligen inte långt kvar tills livet börjar på riktigt, nu är studentmössan hemma och allt är fixat förutom skorna! Sen fan är det bara och kööötta :D ÄR otroligt taggad och det ska bli så himla roligt! Var med mamma och gick runt och kolla skor men hittade ingenting för var inte tillräckligt intresserad för att kolla det idag. Gick och fika med sötcarro som inte orkade vänta i Linde så hon åkte in till mig i Örebro istället och hångde runt ett tag.

Ligger och spelar CSI spel på Facebook och lyssnar på otroliga Shinedown, för jävla bra grupp! Är helt slut i kroppen och ska nog ta en powernap för att sen äta kyckling igen (A) Hihihi :)
chilidilldag<3

24 maj

Dårligt väder och på mindre bra humör, men det blir bättre! Fick i mig en god kycklingsallad till frukost och det är bara tummen upp (Y) Är uppe tidigt för ska iväg till örebro och fixa några ärenden men är uppe lite väl tidigt. haha, men det är ju inte fel.
Blir att fixa iordning det sista, håret.. usch hatar det! måste göra någon förändring. Och det är snart, men vad?


 

Godmorgon!

Vad gör man en morgon som denna, jo ligger och slappar sönder i sängen, käkade knäcke macka och sen gick jag och la mig i sängen igen. Har lillebror precis intill mig som leker med bilar runt mitt huvud och en jäkla massa goa låtar på spotify igång, orkar inte mycket just nu. Men man kanske borde lyfta på aset och komma igång med något idag!
Hoppas alla sov gott inatt, för det gjorde ialla fall inte jag! Drömde om en massa läskiga gamla klasskamrater som skulle göra allt för att bli av med mig! haha men jag överlevde :)

Nu blir det att slappa mer, gå upp göra sig i ordning, dra ut en runda och fota kanske och sedan dra någonstanns? låter bra:)

Have a good day!

Tagga tagga tagga!

Vet att det inte är normalt att tagga inför nästa helg när det är söndag, men så är det! Blir poolpartay och rajtantajtan med Sara på Rockbar och dra på Yeah- festivalen! Galet jävla bra helg kommer det bli!

Blir att krypa ner nyduschad och fräsch i en nybäddad säng! mums på det.<3 Fattas bara min underbaraste, men det blir snart igen!

Nattinatt :)

Bjur på en stekar bild också såhär på natten

22 maj

Hade tre underbara dagar med min älskade i Storå, fiskade mös en massa och bara va. Så otroligt skönt <3
Efter att jag åkte från Storå igår vart det raka vägen hem käka och sedan träffa folket! Vart att tillbringa några timmar på stan och sedan vidare till klippan för att träffa ännu mer folk.
Vart inte så långvarigt så drog hem till Ciccilissi och nattade över :)
Sitter och dricker Vattenmelon Loka och äter popcorn med gott samvete, fan jag har gått ner 3,5 kg! Det är en början och jag känner att det går jäkligt bra! :) Har inte sånt behov av bröd och pasta m.m längre, dock saknar jag Coca cola. men det har gått toppen i alla fall och längre blir det :) Har ingen slut vikt, men jag tänker fortsätta med att inte äta pasta, godis och sånt skit på ett bra tag! :) Någon gång att man får lyxa men det får inte bli ofta. :)

19 maj

Är så himla glad och sprallig i kroppen så det är helt galet! Har ingenting att göra iskolan men blir att vänta ut vilket fall för halv 5 blir det barnvakt och hundvakt och sen bär det ev av på ssu möte och sen bär det av till Storå!  :) Fy fan toppdag igen :)

<3

Mitt Älskade Hjärta
<3

BRA DAG :D

Dagen har verkligen vart super och jag är riktigt nöjd med tillvaron :)
Har vart med min moder på möte och vart och ätit och myst hela dagen i lilla Nora. Men vi har haft det super bra och är jätte nöjd. Hittade en amerikans flagga som ska hängas på väggen och träffade även min gullunge Carro som även kom ut till mig senare på kvällen. Drog iväg till mormor och morfar och fick as god mat och drog iväg en timme på fyrhjulingen. Jäklar att det gick kan jag ju lova. haha, go tjej det där! Har även hunnit städa och fixa en massa saker i mitt rum och tvättat som en idiot. Men jag är verkligen nöjd efter idag, har hunnit mycket och nu kan jag sova med ett gott samvete :)
Imorgon kommer min Kimmen hem och då får jag äntligen sova med honom, det kan verkligen inte bli bättre nu. Skolan är snart slut och studenten närmar sig med stor steg och allt verkar flyta på bättre och bättre och om det fortsätter såhär, då är allt perfekt! :) Börjar tycka om att leva och being me :) Är stolt över vem jag är och att jag är så stark som jag är. Nu väntar min älskade nybäddade säng och nyfärgad i håret är man också så man känner sig snygg igen ;)

Sleep thight people <3

18 maj

Framgångsrik natt, haha fy fan. men jag somnade till slut ^^
Käkat en god frukost och nu blir det att dra iväg på möte i Nora för att sen dra iväg till skolan och ha foto lektion. Sen får man se vad dagen har att bjuda på! :) Imorgon blir jag på topp igen, för då är min kim hemma! :) <3

17 maj

Hemkommen från en dag med mormor o mamma i Örebro! Är helt slut, sprungit runt mellan 9-5 och kollat efter student klänning och andra saker till studenten! Hittade en super fin klänning och en jätte fin skinnjacka att ha över, blir toppen :)

Hopp ny studie, på fredag dör vi, ha. men om det är så, OM. Då hoppas jag att jag dör snappt och att jag inte blir sittandes och se alla andra dö och slutligen självdö. nej för fan, dö snabbt och vill också säga att jag älskar er mina kära vänner och att jag har många fina minnen med alla, och hörni. Vi ses i Nangijala ;)<3

Nu blir det att fortsätta chilla i soffan för är helt slut och sen blir det nog tidigt till sängs. PEACE OUt

Nu har jag gjort mitt!

Nu har jag gjort mitt för den här skolan, det räcker nu. Endast projektet för foto återstår att lämna in! Sen är jag redo för studenten! :D<3

<3

<3

Jag Älskar Att Älska Dig. <3

16 maj

Tillbaka till skolan efter en helskön helg i Linde, mycket fina bilder och mycke öl drickande. Men roligt var det!
Sitter just nu och skriver klart min projektrapport och är snart färdig helt så är den skiten färdig!
Vart inge långvarit att dricka naturdiet, det funkar bara inte helt enkelt, mår för jäkla skit av det och mår bara illa hela tiden. Så nu blir det att köra GI helt och se om det fungerar bättre, tycker det är ett helt klart bra val för man får äta mycket mat ändå och gott är det om mamma kirrart!

Nu blir det att skriva klart det sista sen ska jag lämna in och dra på möte och se deras beslut.. Kommer gå åt h*lv*te men men, önska mig lycka till!

11 maj

Sitter i kopieeringsrummet och fixar min portfolie! ävlar att det här blir bra. Snart är det färdigt och det måste det vara för på måndag måste det vara inne.
 
Har vart i Hällefors över helgen och träffat underbara folk nya som gamla och jag saknar dom redan! men blir att dra dit på deras studenten och säga hejdå till mina två underbaraste vänner Baloo och micke!
Sen jävlar är det min studenten 10 dagar senare, men jag längtar som en idiot just nu! Helt galet :)

Satt och stekte sönder med mamma i solen igår så idag är jag sådär grymt brun, eller inte. röd som en kräfta, men det kommer väl :D
Nu blir det att göra iordning dietkäk och sen dra vidare på möte!

Peace out bitches

Gå gå gå!

Nyss vart ute och gått med maja i sammanlakt två timmar men hon kom in efter ett tag! :)
Måste säga att man mår så himla mycket bättre av att vara ute och gå och rensa huvudet från allt.
Har även pratat med min älskling och fy bubblan vad jag saknar honom. men det är ungefär 30 dagar kvar tills vi ses igen så det är bara att hålla ut! :)

Jag och maja har kommit på en sak, det är att Noras pensionärer och katter invarderar stan! det kryllar av dom på nättera överallt, dom kör som galningar och ränner omkring. HAHA jag dog när vi kom på vems fel det är, det är Åkes fel to night!

Nu väntar sängen för i morgon blir det att dra iväg till skolan och göra lite nytta.
Peace out bitches :)

Börja om en blogg eller fortsätta?

Det är hundra år sen, nej men ett halv år sen jag skrev sist. ska man börja om kanske med en ny eller bara fortsätta här? :)
Att göra om en blogg är tråkigt så jag fortsätter istället!
Har en del jag ska göra nu, så jag skriver ikväll mer istället!
PEACE

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0