19 maj

Sitter hemma hos sebastian och kanske ska försöka plugga lite, mohaha.
Dårligt på att blogga känner jag, eftersom alla andra skriver typ 4 st inlägg om dagarna så gör jag en varannan vecka. men det känns som det kvittar för det är inga som läser min ändå ^^,

Imorgon blir det sista inlämnnings dagen och vad säger man. ingenting inne.
ett mediakunskaps prov imorgon och nationella kanske, veronika vill ju så gärna att jag ska göra det för hon säger att jag kan, men den ***** kan ju bara vara tyst, för hon hjälper mig aldrig förns sista sekund, ..

Snart sommarlov och jag längtar som tusan. ! :)
Då blir det massa resor och en massa skoj, nästa vecka då äre Pride majsan, då jäklar ska vi ha kul med homo folket! älskart! <3

sötnosar
mina älsklingar<3

11 maj

9 dagar kvar?
Fy fan, jag pallar inte. 9 dagar i helvete. Då ska allt vara inne, allt ska vara klart. Annars äre kört. Hoppas på det bästa! men något som är underbart är att sebastian kommer hem snart, det är jättejätte snart! :' ]

Sitter iskolan och kom nyss från idrotten. Första gången jag är med på ett halvår eller något. men tagga nästa gång! Paintboll! :Dkommer äga!

Snart är det webbdesign och då kommer jag hinna bli klar, eventuellt :)
Nu ska jag lyssna på Evanescence och njuta av skolan. haha
Den dagen jag gör det, då är det något allvarligt stort jävla fel. haha!

Ha det bra! <3

10 maj

Söndag eftermiddag och det är halvdårligt väder. Sitter hemma hos Cicci med Frida och lilla Emil.
Inatt va jag med Cicci och Erik och va ute och körde överallt. träffade på Oliver o Victor som hängde med till vivalla och käkade jalla jalla o korv, haha!
Cicci körde ju även sin så kallade porche och körde fort som fan. Jag ville inte med så jag satt hellre och frös en att åjka med den fartdåren! x'D Kul hade vi allt i alla fall :] men det straffar en att var vaken så länge. Sov till kvart över 2 i dag. Snart ska jag hemmåt och skriva lite på rester och försöka i alla fall.
pluggpluggplugg.. HATE IT!

Jag saknar min sebastian och snart kommer du hem! 19 dagar kvar, sen får jag krama om dig :' <33

5 maj

När jag tänker på dig så pirrar det i magen. När jag hör dig i mitt öra känner jag en stor saknad att få hålla om dig och få strycka fingrarna genom ditt hår och få lägga huvudet mot ditt bröst och få höra dig andas. Du gör mig varm i hela kroppen och jag känner mig som den lyckligaste flickan på jorden när jag får hålla din hand i min. Jag tycker om dig sebastian, du gör mig glad <3

4 maj

Varför kan man inte bara få sluta andas i bland?
Jag orkar inte få tänka om och om igen, kanske. kanske att det blir bra, eller kanske att det kommer en dag då jag verkligen skrattar och är glad. vill inte bara tänka kanske hela tiden. jag vill veta!
Jag vill att det ska bli bättre och jag försöker hela tiden att släppa på det värsta, men det går inte. Det går aldrig vägen någon gång. Jag vill bara skratta och leva livet. men det går inte. det går verkligen inte.
Det kanske finns där någonstanns men det finns inte i mitt huved hur mycket jag än försöker.
Man hör skratt från alla håll och det gör en glad för en stund, men det släpper.


Hade kul med ida förresten, tog en massa fina bilder och hade en bra valborg. blev lite mycket fylla men det va kul. va med sara, simon , abbe, simon o ida! :)
tack för en bra valborg flickor o pojkar! <3






Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0