29 december

Snart är det ett nytt år med nya möjligheter och en helt ny omstart med livet, året då jag fyller 20, året då jag ska göra en massa nya saker har jag bestämt mig för, året då jag ska köra på med en massa grejer och bara köra på för min egen skull! Jag är riktigt taggad till helgen då jag ska umgås med mina flickor och en massa annat folk och partaya och fira in det nya året.
Har varit dårlig med att ladda upp nya uppdateringar men har inte så mycket att berätta egentligen, det kanske är roligt för mig, men för er andra vet jag inte! haha men jag måste göra det för mig själv, för att det är det bästa och roligaste som finns att kolla tillbaka senare i livet och kolla vad tusan jag gjorde om dagarna.
Nu blir det frukost och göra sig lite i ordning, skulle varit till Örebro idag men det är alldelles för dårligt väder, så det får bli imorgon istället! Men ikväll ska man tydligen få sig en överraskning med andra folk, hmm, undra vad det är?!
men till det bästa, Felicia kommer hem ikväll äntligen efter sin resan från Skåne! Så nu blir det livat igen efter 5 dagar utan henne! <3
Dagens låt

21 December

Legat på sjukhus sen i söndas så har varit svårt att uppdatera!
Mår mycket bättre, men läkarna vet inte vad som är fel.
Dom opererade och gick in för att kolla om det var blindtarmen, vilket alla var nästan helt säkra på. men det vissade sig att det inte var det!
Har fått med mig pencellin och smärtstillande hem så får se om det blir bättre. Det är tusen gånger bättre än de senaste dagarna, men är helt kraftlös och jag har väldigt ont i magen fortfarande.

Nu blir det till att vila igen i en riktig säng för en gång skull och inte en sjukhus säng, vilket inte är någonting att rekommendera :)
Nattinatt!
<3

15 December

Nu blir det att åka in till stan och äta mat med my crue och sen blir det och träffa the gang :)

14 December

Dax för uppdatering igen! har så mycket den här veckan så blir lite tokig, sprungit på en massa möten och skolan och fixat hit och dit och planerat en massa roligt :)
Sitter och sjunger och tänker på en massa roligt och taggar så jäkla mycket inför freda då min älskade vän fyller år, ska blir så himla roligt att bli med henne ut och det blir att åka limo och flächa lite extra ev!
Nu blir det till att städa rummet lite för håller på att få ett hysterisk sammanbrott för att rummet ser ut som det gör och sen ska jag kolla på Jagat vittne med Irene huss och dricka varm te :).
Har förresten kollar på den omtalade smurf filmen! Den är lätt värd att rekomendera, den är gööör bra!

Sen måste jag ju lägga upp dagens nya låt som vanligt också, sjunger ju all day varje dag och hittar alltid nya godingar!

Lite fart fylld kväll ändå!

Vart till att umgås med lite folk i alla fall och checka läget på en liten inflytningsfest, blir och lägga sig i sängen och slå på en film och somna som ett barn, för imorgon verkar det bli fest!

Fredags mys!

Massor med mys på ingång och har varit hela kvällen, Lagat tacos och ätit tillsammans med mamma loke Och min kära vän Andreas, Nu pågår det fredas mys i sofforna framför tvn ^^
Funderar senare om vi kanske ska dra iväg en sväng och träffa lite folk, men vi är super sugna på att hitta på något riktigt i morgon! Får allt se vad som händer både ikväll och i morgon! :)
Hoppas ni alla där ute har en fin kväll :)
PEACE

6 December

Gått några dagar nu igen sen jag var "duktig". Men har inte känt för att uppdatera riktigt. Haft en del för mig under helgen som varlig och igår var jag inte på humör. Men nu känns det bättre!
Igår kom jag äntligen in i ungdomsgarantin så snart får jag pengar igen, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för nu behöver jag verkligen och då får jag vänta en månad till eller två... men om jag stått ut sen juli så kan jag vänta lite till!
Imorgon står nationella på listan och det är inte lång kvar tills komvux är över så det ska bli skönt, dock vet jag inte om jag får godkänt, men jag har gjort så mycket framsteg och är nöjd över vad jag har gjort och lärt mig!
Kollade nyss klart på Desperat houswifes och snart blir det dusch och sängen så jag orkar allt imorgon (:
Så sov gott med er, :)

Godmorgon

Nyvaken och helt färdig efter inatt, hade så himla roligt och det ända som är negativt idag är att man är trött!
Vart toastfrukost och ta en dusch och sen dra på sig lite parfym och annat sen är man som vanligt igen :)
Blir att gå på julmarknad idag, inte för att stämningen riktigt finns där, men man får göra det bästa av situationen och ha ett leende på läpparna och fantisera att det ligger snö på marken :) Vill ha lite för att det är jul, men gillar inte när det är flera meter med snö som många andra, men lite ska det vara.
Uppdaterar senare och tror jag ska ha med mig kameran! :)
Ha en bra dag!

kanon!

Helt fucking awsome, träffat gamla polare och jag är lycklig än men snart blir det hem tror jag! ska upp tidigt och gå med familjen på julmarken, mysmys :)

FEST!

NU DRAS MAN VIDARE!
ha en underbar kväll!
<3

Taggad taggad

Jag är förjävla taggad!
Har haft hemmaspa idag och har tagit extra god hand om mig själv, fixat naglarna, smörjt in kroppen och haft ansiktsmask och annat!
Känner mig som en helt ny människa.
Snart blir det hemma gjort pizza med färska champinioner och räkor, nomnomnom.
Sen blir det för fest och sen bär det av mot lokal fest, kommer bli grymt!
Men underbara människor med sig, en påse med öl och främande mark då vet man aldrig vad som kan hända, hihi men nu köööööör vi:)
Måste ju bara lägga upp en bild när jag var som snyggast idag! Haha

g

P.s Får önska alla en god kväll och kom ihåg det är kallt ute, så sup inte för hårt!
Hejpa!

Kvällens låt!

FREDA

Från att ha haft en super lugn och skön dag, till att helt plötsligt vara på möte i Nora och sedan efter det dra till Örebro! Fast det behövdes att komma ut lite och inte bo i min jumpsuit hela dagarna, händer inte så mycket här ute på landet så blir lätt att man kurrar ner sig i soffan och myser!
Är super glad också! för att jag fick en så himla snygg "björnfitta" som vi säger här i norrland..  Nej tyvärr så bor jag ju inte där, men som man säger. Den är från min mormors pappa Percy och den är as tuff! Lägger upp bild senare!
Plus att jag fick en super fin kofta som är as söt!
och så fick jag en sak till.. Garn, så nu ska jag virka ännu mer!
Fucking happy face!

Nu blir det till att chilla sönder, för "imorgon" blir det upp tidigt och städa och tvätta och den as tråkiga biten.
Men sen blir det att fixa sig till max för sen blir det fest och det ska gudarna veta! Taggad sate!
Sov gott!

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0