26 mars

Nu får det tusan vara nog, älskar ju att skriva av mig så nu måste jag börja igen!

Sitter just nu i skolan och fixar med mitt projekt till fotografiskbildkursen. Får väl sådär så ska ta några bilder här i veckan då jag har lov. det är om 40 min! Då är det påsklov och jag får träffa min underbara Sis, Mini Ida, älsklingskotten, och allt vad jag nu kallar henne! jag har saknat henne som tusan och nu i dag om ett tag får jag äntligen träffa henne igen! :) Ska vara där tills på måndag och innan den dagen kommer, så kommer jag vara helskön i bollen sen efter allt skrattade och allt vad man nu kan tänka sig^^

Nej som sakt strax är det lov, och jag måste försöka fokusera nu in i det sista. Så puss på er!

Här har ni en liten bild på mig från idag också ^^

8 mars

Tänkte att det var länge sen, men saker och ting händer och jag hinner inte ikapp verkligenheten. Mycket har hänt och jag försöker fixa det, men vissa saker går vägen och vissa inte alls. Har börjat gå på möten för olika skäll och det känns riktigt skönt, har även gått och praktiserat på la baugette i tre veckor och fiock sommarjobb så jag är gla! :) Så har det vart mycket nu.

Tog slut med sebban i går och det känns inte så bra, men jag hoppas för guds skull att vi håller kontakten, för han var min riddare på den ståtliga vita hästen. Klarar mig inte helt utan honom, en av de finaste på den här jorden.

Måste ut nu en sväng och möta sara, men jag skriver någon dag! 

Pussokram<3

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0