24 Februari

Dårlig uppdatering men har haft mycket att göra! varit på praktiken till sent på kvällarna och fixat och donat med andra saker och inte riktigt haft insperationen att ta mig i kragen och uppdatera lite!
Just nu är jag i Mora och umgås med min saknade och efterlängtade vän Sara!
Kom i onsdags och det är så kul att äntligen få träffa henne och umgås på annan mark, skönt att se nya ansikten och det är en helt annan luft här uppe!
Hade filmkväll igår med gott käk och en massa godis efteråt som vart till en ruggigt äcklig skräckfilm, men bra var den och jag kunde sova i alla fall efteråt! (:
Snart blir det för mig och Sara att dra ner på byn och checka läget och kanske inhandla något, det vet man aldrig! men först blir det att klä på sig och äta frukost och sedan dra iväg. Det inväntar nog lite fest ikväll också, det hopaps jag allt, för som sakt, det är så himla roligt med nya folk och nya ställen! :)
Får önska en trevlig helg, för det ska jag ha innan jag åker hemåt igen och får träffa den som gör mig så glad igen och komma tillbaka till min braiga praktik :)
Åker upp en gammal bild också bara för höga nöje skull!! :)

10 februari

Var iväg till praktiken och jobbade rent utsakt rumpan av mig! jag stressade sönder och ställde fram nya grönsaker och allt gott som fanns på frukoststunden, så himla mysigt var det med levande musik också! Dom var så duktiga tjejerna så! :) Var och fixade lite ärenden på stan och var ute i kalla vädret med hunden när man kom hem.
Snart blir det till och duscha och fixa sig lite inför kvällen, ser ut som att det blir och dricka lite och träffa någon som gör mig väldigt väldigt glad, Det ser ut att bli en fin kväll! hihih :)

8 februari

Har precis ätit frukost och suttit och pratat med mamma ett tag för att nu sätta sig och lyssna på underbart fin musik och börja göra sig iordning och drömma sig bort! Ska till praktiken ikväll och jag hoppas det är lite bättre än i månads då jag inte hade det bästa humöret, och det här med att baka? nej jag tror inte jag ska försöka igen idag hihi :) Kommer bli så himla tråkigt att sluta gå till praktiken sen när jag slutar om mindre än 1,5 vecka.. Tycker det känns riktigt trist, men finns inte så mycket att göra mer än att njuta nu de sista dagarna :)

Ne nu blir det att sjunga vidare och börja fixa den som just nu ser ut som en trollunge! vilket är jag, have a nice day! :)



Scream

Jag känner för att skrika!
Skrika ut allt, att jag är glad och samtidigt så himla arg och allt inombords, jag mår så jävla bra men jag vill bli av med ilskan som finns i mig som varit ett tag och tyvärr är kvar. Vore skönt att bara skrika ut allt så det försvinner och att det går framåt vilket det verkligen gör! men ändå, vill bara ha bort det negativa. Och en sak till. Alla dessa idioter som lägger sig i andras liv, jag förstår mig inte på dom? jag gör det verkligen inte och kommer nog förmodligen aldrig göra det heller. och vet ni, jag vill inte bry mig! men ändå så hoppar dom in i andras liv som om det vore deras egna. Det är förjävla sorligt men tyvärr sant! För jag bryr mig inte längre! Jag är bättre en det där och jag är nöjd med vad jag gör och vem jag är, det är mina beslut och mitt liv och människor som "de" är varken jag eller förtjänar att jag ska sitta och tänka om just "DOM"
Så till er som tror ni vet bäst och vill deras bästa eller förstöra, FUCK YOU ALL :)


6 Februari

Det är ju redan en ny dag men uppdaterar ändå om vad som hände igår, :)
Har bara tagit det lugnt hela dagen tills en väldigt bra människa hörde av sig och frågade om vi skulle dra på bio! Hade samma funderingar så vart att dra in till Örebro för att se Hamilton.
En super bra film, och Persbrandt levde upp till sina förväntningar enligt mig :)
Dock tyckte jag att slutet var lite konstigt men det var väl det ända som jag kan ge som kritik!
Sitter just nu och för över musik till telefonen och sitter och lyssnar på Dead By April,
Jimmie strimell är en riktig snygging och jävlar att jag vill kunna growla som honom!
Men man kan ju alltid drömma vilket jag tänker göra nu!
Här är deras nya låt som dom sjöng i Melodifestivalen i helgen, njut och lär! :)

Komvux!

Nu blir det till att gå ut i snövädret och åka till komvux för att plugga lite matte!
Sen blir det att dra ut med pontus och umgås lite, man vet aldrig vad som händer!
:)
Uppdaterar senare!

Myspys med ljus och musik

Nu blir det till att krypa ner i sängen med tända ljus och lite myspys musik och försöka sova :)
Har kört lite bil idag uppe i skogen och det gick riktigt bra, blir bara bättre och bättre på det där! och jag känner mig stolt!

Känslan jag har i magen och i kroppen gör mig lugn som en filbunke så nu kan jag sova riktigt gott :)
Puss och godnatt där ute (:

En så underbar låt

2 Februari

Mycket händer och mycket har hänt sen jag skrev sist!
Har börjat praktisera på min gamla skola Karlsäng som fritidsledare under 5 veckor. Har super kul om dagarna och det är roligt att få träffa folk och ha olika uppgifter om dagarna utöver att bara gå till komvux. Kan verkligen se mig själv som en bra fritidsledare längre fram i mitt liv :)
En av mina närmaste vänner, Maja, min barndomsvän och en vän för livet fick en liten flicka igår den 1 februari och jag är så himla glad för hennes skull! Var helt fylld av glädjetårar när jag fick meddelandet om att hon äntligen hade kommit till världen, reste mig fort ur sängen och sprang ut till mamma och skrek att nu har hon föddit Tyra! Var så lycklig och det har jag levt på hela dagen, känns så himla vackert och hon kommer bli en så himla underbar mamma och Tyra kommer ha världens bästa uppväxt!
Så åter igen, Grattis Maja och Leo till eran fantastiska lilla dotter Tyra! :)<3

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0