16 januari

Jag vet att jag måste sova! men jag måste bara säga en sak, jag börjar praktiken i morgon och jag är nervös samtidigt som jag är as glad och samtidigt som jag håller på att spricka för att jag har sätt fram emot det här as länge, ska verkligen bli super kul och tycker det är en riktigt bra erfarenhet i livet! "Här är jag, eran nya fritidsledare några veckor framöver" HAHA, jag känner mig vuxen, ååh ska bli så rooolit! :)
GODNATT

Kollakollakolla!

Man hittar så mycket roligt inne på lustjakt ;)
Gå in och checka!

Toplady!

Sitter och kollar på en massa as snygga underkläder och tycker att du borde kolla efter något du också, klippa på länken så är du inne!


11 januari

Då var första dagen på komvux igen då för andra terminen igång, var inte så nödvändig dag kanske, men var att gå hem till min trofaste och goda vän Felicia efteråt. Lagade mat och satt och mös framför tvn och tog det chill tills det var dax att åka hem. Har städat och haft mig för att jag ska tänka på någonting annat, usch jävla magvärk. Blir till att ringa läkarn igen och se vad det är som håller på innuti min kropp, något riktigt fel är det!
Nu ska jag äta apelsinklyftor och lägga mig i sängen igen och vila!
ha en fortsatt trevlig kväll!

4 Januari

Julafton har gått och även nyår! Jag är super glad över alla presenter som man har fått och mitt nyår var underbart och fin fina vänner runtomkring sig. Vi hann med att dra runt på 5 olika platser vilket var helt jävla fucking awsome. Får i början av veckan då alla var desperat efter en fest så vart det plötsligt väldigt många olika valmöjligheter.
Som sakt haft det fucking awsome!
Just idag har man inte gjort någonting som helst bra, bara legat och slöat sönder i sängen, kollat på filmerna "kyss mig" och "Hur många lingon finns det i världen" Rätt så okej bra och söta filmer, dock lite små sega. men men värda var dom allt att se i allafall. Snart blir det till att städa upp lite till och dra in en tvätt igen.
Riktig seg dag, faktist lite tråkigt. Men det måste man ha någon gång ibland också!

Och så dagen as braiga låt!

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0