29 Oktober

Var i Ullared i onsdag med bästa Sara och mamma och shoppade lite skit :) Resan var inte den bästa, haha jäkla kärringar som är griniga usch, vart inte bättre inne på Ullared när alla ska trängas och folk klagar för man är ivägen ^^ Det är typ flera tusen människor där inne och man säger åt någon att man är ivägen, om man ska klaga så mycket, ett tips. ÅK ALDRIG DIT xD
Köpte smått och gott som är bra för en period nu, hårprodukter underkläder och lite annat :) Hade trevligt och nu är det långt tills nästa gång, åker aldrig dig fler än en gång om året. Är ingen människa som kan gå runt många gånger per år på så stora ställen och trängas sådär mycket, nej fy bubblan :)

Sitter i skolan och fin lirar lite, ska på bio idag med Sara och vi ska kolla på Saw 3D :) Sen i morgon är det halloween, wiiiie :D Då blir det partay (:

Ska tugga vidare på mitt tugggummi och fortsätta. haha! . / Linnea

26 oktober

Nu återstår mindre en ett dyng kvar innan vi är i Ullared! Ska bli grymt kul och riktigt mysigt! :)
Ska kolla efter maskerad outfit och andra saker såklart!

Satt och försökte plugga igår efter all diskution och plåga efter att lägga fram alla korten på bordet. Det var tungt och jobbigt, men samtidigt väldigt skönt efteråt. Hoppas bara att det blir bättre nu!
Ska väl försöka klicka runt lite och se om någonting blir gjorde i det här jäklan programmet, fattar ingenting x)

så puss på er :) . / Linnea

24 oktober

Har haft en så himla bra helg, fredagen var full av överraskningar och full bokade tider, haha. Var på många ställen när det gäller förfest och efterfest och tillbringade några timmar på Rcok bar för första gången, det var trevligt och vi hade roligt som tusan! Sen slutade ju det soorde, lite för onykter och åkte vidare till nora istället^ haha! Vart hundvakt med Sara och tagit hand om en 10 månders bebis, fast hon är ingen bebis om man kollar storleken :)

Har nyss duschat och sitter ensam i en lägenhet med en snarkande hund, blir att glo tv och städa lite tills Angelica kommer (: Ha en trevlig kväll!


En bild från fredagen


<3. / Linnea

Han är grym!




Jason castro
, fy tusan vad han är bra!
http://www.youtube.com/watch?v=PzoiTk6oSKw

<3

21 okotober

Idag är det torsdag och jag är helt slut, haha men det är sista dagen för mig i skolan, imorgon ska vi sova ut och det ska bli super skönt och sen blir det krogen :D
Är cp taggad och det ska bli jätte kul! :)

Då ni då förlorar Linnea Lindahl Krogoskulden!
Vi är ett par stycken som ska ut och det kommer bli toppen, sen blir det vidare till Felicia och ska ha lite partay vi.

Lördag morgon då ska jag vara hundvakt, haha hur det nu ska bli, men det kommer bli kanoners. Ska ha en mysdag hela lördagen och bara ta det lugnt för en gång skull.

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. HAHA<3

. / Linnea 

.



Jag vill att Ida Forsström ska komma hem! :( <3

20 oktober

Sitter vid min skolbänk i skolan och funderar över livet, vad man vill bli och vad man känner just nu för ögonblicket vad som är bäst för mig. Är trött och beskymrad och känner mig rädd för framtiden. Jag vill bli vuxen, jag vill kunna ta egna beslut och leva som jag vill, men inte ensam. Jag vill vara ensam med att kunna ha egen kontroll och välja mina egna val, jag vill klara mig själv och bo i egen lägenhet, men ensamheten är en räddsla för mig. Att bli lämnad ensam eller att få lägga mig isängen i ett tomt rum. Det finns alltid hinder i livet som man vill gå över men det finns alltid något som stoppar dig från dom små stegen. Det kan handla om ett ord eller en snedtrampning. Där står man hård som sten och kan inte röra en fena. 
Många säger att det bara är en själv som kan stoppa en, det kan stämma, men det finns mycket annat som hindrar en.

Och här står man liten och rädd för världen, jag gillar att upptäcka nya saker och äventyr men du skrämmer jag upp mig mer och mer och jag håller på att bli liten igen. Börjar bli skör svag och det skrämmer mig också. Jag har alltid viljat vara den "Hårda" tjejen som klarar de som inte kanske "alla" andra skulle klara av utan att gå ner hukad och stänga sig själv inne. Jag har alltid varit tvärt om, när ingen ser är jag den personen, som är rädd och liten och vågar ingenting. Utåt ska man vara tuff och låsas vara stark. Säger inte att jag aldrig har varit stark eller alltid svag, men det finns alltid något mellan ting. Där har jag stått och nu börjar det gå bakåt på visa sidor. Jag står i det läget att jag inte vet hur jag skulle klara av grejer eller nya reaktioner eller saker från förr. Man står i en onödig sitts och jag vill inte stå här. Jag vill kunna vara stark utan att behöva låsas att vara det och jag vill vara den jag vill vara!

Fullt ös medvetslös

Jag är trött och riktigt genomförkyld det var den tacken man fick för att man drog till Skövde ;) haha eller vad säger du Jacob?

Hoppas jag blir frisk innan fredag för annars är det inte så roligt då jag ska ut på krogen och förlora krogoskulden!
Vart på knuffen och fått en massa fakta om min såklallade ungdomsperiod, haha och nu sitter vi och gluttar på ssu filmen som vi ska sätta igång med att klippa. Så det är väl vad som händer just nu.

Efter skolan ska jag i alla fall träffa Johanna :D iiiih!
Jätte länge sen vi praktiserade och nu blir det en liten rundtur i storstaden :) 

Nu blire och köra på . / Linnea 

(:




Du är bra du :) <3

17 oktober

Tillbringat min helg i Skövde hos goa gláa Jacob :)
Vi har kollat på bio på filmen "I himlen finns inga känslor", den var riktigt mysig och jag trivdes med mitt sällskap (a) Har umgåts med Dennis och Anton och käkade på en americans pizzeria, där magen höll på att explodera efter några tuggor. Verkligen jätte gott men fy tusan vad man vart mätt på en gång! haha ^^
Det var inte lätt inte att säga hejdå vid stationen men det blir fler gånger vi ses, det hoppas jag verkligen! :)

Helgen har vart mysig och jag trivs verkligen i Skövde, det är fint och man trivs. Skulle lätt kunna bo där ett tag, men ekonomin? den räcker inte till direkt.
Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn och käkat nötter och tagit det lugnt, nästa helg blir det att bli av med krogoskulden och jag hoppas att många hackar på det ;)

Nu blir det att duscha och glo en film, sen skriker sängen mitt namn!
. / Linnea

Jag är trött.

Jag vill hem till min säng, blir att göra några ärenden idag och sen blir det fan sängen där hemma som öppnar en med en öppen famn! Haha

Nej ladda över filmen kanske från i går och börja lite smått och dra sen?

<3 1 Dag kvar     . / Linnea

13 oktober

Tillbringade natten i Lindesberg med Maya och de tre byfånarna, träffade även bästa Mose och var ute och gick en sväng med honom och snackade en massa gojja men det var trevligt som sjutton ! :)

Idag blir det att va i skolan och fortsätta med min film och sen dra på Ssu möte, ska filma lite förhoppningsvis och få lite mer material att jobba med :)

Taggar som tusan att det är endast två dagar kvar!
Är så himla gla! (:

Nu ska jag fortsätta! . / Linnea

12 oktober

Jahaja, då vart det Ullared i alla fall då! Den 27 oktober drar jag Sara och min mor till Ullared och ska shoppa i 9 timmar! :D kommer bli lovely, ska handla järnet!

Sitter just nu i skolan och vill bara dra hem, den här dagen är fett ovärd, får ingen hjälp idag för Jocke börjar klockan 4 så kan inte be honom om hjälp, så kan lika gärna dra hem och jobba på mitt projekt. Ska i alla fall in till storstaden och kirra biljetter till Skövde, för att på fredag drar jag! :)

Fan jag längtar sönder, för det första ska det bli as roligt och för det andra så får jag dra från örebro ett tag. :)
Nej ska väl kanske försöka göra något själv i alla fall om jag inte ska plugga lite och lyssnar på underbara A Skylit Drive :) 
Ha det bra!

. / Linnea 

11 Oktober

Det har nyss vart helg och jag har tillbringat helgen men världens bästa Sara! Min gullunge, haft roligt och bra och i går var det skönaste slapp dagen ever. :)
Har praktik just nu för andra veckan av 4. Ska fota Ssu idag och få snygga bilder till min film! Hoppas många dyker upp och har tid :)
Längtar så himla mycket till helgen, Ska bli så himla kul att umgås med Jacob och jag längtar verkligen. Vi ska dra på bio när jag kommer och ska se I rymden finns inga känslor, ska bli lovely :)
Nu ska jag fortsätta!
. / Linnea

Jäkla skit dag.

Nanananana "Usch det regnar i Örebro idag" haha
nej men usch hemska väder och dag.

Imorse när jag och Sara vaknade upp var det svårt att förstå att vi verkligen skulle upp, det var hemskt.
Vi tände ljus så det vart lite mys stämning i mörkret och fixade till oss för ingenting. När vi väl kollade ut och det var ljusare då spö regnade det. Nog med det så när vi åker bussen mot skolan kommer vi på att "Heye, vi har ingenting att göra i skolan i dag!" Haha så nu blir det att dra iväg till Marieberg snart och kirra några prylar sen blire att fixa tågbiljetter till Skövde. :)

Sen så blir det direkt hem till min älskade säng sova.
Underbar dag. haha nej!

Men det blir la bra, eller?

. / Linnea

Jag vill ha en förändring.

Jag vill ha en kraftig förändring i mitt liv, och det är nu. Vet bara inte vilken ände jag ska börja med, jag vill förändra min syn på olika saker och förbättra mina tillgångar och fixa det som jag har efter mig. Jag vill ändra samhället och få delta och få yngre människor att se och inte härma de äldre, utan vara barn så länge som kan och sen göra det dom drömmer om.

Jag hade viljat vara barn längre och få göra det jag skulle ha gjort än att planer förändras pga äldre människors beslut och ändra på sig hela tiden. Jag hade viljat leva i en familj som funkade och höll ihop en att splittras och allting vart annorlunda. Jag hade viljat vara starkare i dag än vad jag är och kunnat säga nej från början. Nu är det försent att ändra på det förflutna men det var mycket man ville som man inte fick uppnå och få vara med om som man aldrig mer kommer kunna påverka. Jag ska vara en bra förebild för mina syskon och den dagen jag får barn ska jag göra allt för att dom ska vara just barn så länge dom vill och kan! Dom ska må bättre än vad jag gjorde och få drömma och få vara trygga. Därför vill jag förändra nu, för nu är det min tur att visa vad jag kan och vill! Nu är jag såkallad "vuxen" och jag påverkar andra i min omgivning mer än vad man tror.  Det är nu och inte sen. 

 

5 Oktober

Nu kommer en snabb uppdatering,

Vart ledig idag och bara tagit det lugnt, dunkat BMTHs nya album och träffat Felicia och Carro, Vart förbi hemma hos Lois en sväng och kollade tv och små snackade lite.
Som sakt det har vart en lugn dag och sovit länge för en gång skull.

Nu blir det att datea sängen igen och sen blir det att gå upp till skolan igen.

Natti och dröm sött . / Linnea

4 oktober

Helt underbart nu är jag 18 och friare, Jag har haft en helt underbart bra helg. Massa bra folk och toppen bra upplevelser! Jag hade mys med min Sara inatt och kollade på skräckfilm och käka godis :)

Nu blir det praktik och göra mitt "Projekt" :) inte taggad just nu, är trött som fan

. / Linnea

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0