24 oktober

Har haft en så himla bra helg, fredagen var full av överraskningar och full bokade tider, haha. Var på många ställen när det gäller förfest och efterfest och tillbringade några timmar på Rcok bar för första gången, det var trevligt och vi hade roligt som tusan! Sen slutade ju det soorde, lite för onykter och åkte vidare till nora istället^ haha! Vart hundvakt med Sara och tagit hand om en 10 månders bebis, fast hon är ingen bebis om man kollar storleken :)

Har nyss duschat och sitter ensam i en lägenhet med en snarkande hund, blir att glo tv och städa lite tills Angelica kommer (: Ha en trevlig kväll!


En bild från fredagen


<3. / Linnea


Kommentarer
Orre B

trevligt ni verkar ha haft det...



ångrar lite nu att jag valde huvudstaden istället -hann inte mer än att komma hit så hade exet tjyvläst min fb och hon var uppenbart inte glad (helt plötsligt) och ville inte träffa mig alls längre; det hade kommmit post till mig på [våran] gamla gemesamma adress... ajajajaj, inte bra tydligen.



iaf så hade ju ni uppenbart kul, vilket inte händer alla första krogbesöket, vetty.



ska inte göra om samma misstag igen.



'til we meet again i dimman, milady (nu fick du en kommentar också)...



b-bye

2010-10-25 @ 13:43:34
Linnea

Ni hade kul Oskar! men det hade vart ännu roligare i fall du hade vart med! Hoppas det gick bra och hämta posten i alla fall? Hoppas det är bra med dig och att du kommer hem snart och hälsar på!

2010-10-26 @ 08:39:08
URL: http://lindahlen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0