4 juni

idag blev det äntligen sommarlov! gick till skolan och åt glass med klassen o några från sagoprinsen. sa hejdå till min sofie som flyttar och sa hejdå till klassen. :(
men många av dom kommer jag se i sommar och det är huvudsaken :)

va till carlings o gina tricot med sara efteravslutningen i folketshus, köpte en t-shirt med glassar och strumpor på carlings. och på gina med det ett par örhängen och en randig långärmad tröja :)
vi var och träffade anton och rha gang efteråt och vid 2 tiden åkte jag hem till jimmy o va med han och fille ¨h nu sitter jag hos sebastian :)

ska snart hemåt och slagga för i morgon blir det maja ett tag och sen drar jag till kumla o träffar ida<3 länge sen nu!
slå en pling om nån vill få tag på mig, shao!

1 juni

Det är måndag den 1 juni och det är bara 3 dagar kvar tills det äntligen är sommarlov. jag längtar som tusan och det ska bli så skönt att vara i väg på alla möjliga ställen.

Jag är på sämsta humöret och det är familjens fel. mamma får mig att känna mig som en värdelös jävel som inte är värd vatten ens gång. Vill bara borta i från den här jävla staden och börja om. vill ha sebbe med mig och mina närmaste såklart, men allt annat kan bara va. 

idag blir det att vara med sebbe och det ska bli underbar för har inte umgåts med honom sen i torsdags. bara en liten stund i går kväll, men i dag blir det hela dan <3

 

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0