14 december

Hopp hopp då var det 7 dagar kvar tills det var jullov då och 10 till julafton, bryr mig mest om att det blir lov. Ska bli så himla lovely! Umgås med folk och få förhoppningsvis en bra jul! längtar till nyår då det står en del på listan som det varit mycket prat om. Ska även plugga en del och få fler saker gjorda. Det går bra nu! det rullar på och det känns bättre med allt gällande skolan, nu är det bara att köra på! :)

Ska slå på en film ikväll tänkte jag, och snart blir det duschen så är det skola i morgon en helda, men sen har jag långhelg thihihi (A) Pusspåre.

Natti . / Linnea

5 december

Jag orkar inte med det här hela tiden, jag vill att det ska sluta!

Jag är så himla glad!

Jag är så himla glad och lättad så det känns om jag flög! det här kunde inte komma bättre än nu, jag är lättad! *pust*
Tänkte bara dela med mig! :D
<3

.

2 deccember

Är i foto studion med Sara och Tova och dom fotar till Saras lilla projekt, medan jag hjälper till och kollar läget. Fotade Sara nyss när Tova gjorde sig i ordning för de nya bilderna i ett annat tema. Blir att dra med hem till Sara idag med precis som igår, så skönt att vara borta lite och få vara ifred. Ihelgen blir det att vara hundvakt igen åt sötbusen Luna. Hon är så söt och snäll, och jag har faktist längtar och saknat henne, tycker om henne väldigt mycket! Nu blir det att lyssna på musik och kolla när dom håller på att fota! Pussva :)
<3 . / Linnea

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0