13 November

Först började gårdagen åt skogen. Gick upp klockan 7 för att åka till en loppismarknad med mormor, vid halv 9 på morgonen drar vi och efter en 15 minuters resa får vi punktering..
När morfar och andreas väl kommer får vi kasta in allt en den andra bilen och skynda oss iväg ytligare än gång för att bli stannade av polisen utanför där vi ska tillbringa dagen..
Då har mormor glömt körkortet i andra bilen och hon har dessutom kört lite för fort. Men mormor berättar hela morgonens händelse och ingen böter skrevs!
Haha vi hade sån jäkla tur!
När vi väl är inne så fanns det inga människor med smak verkligen. Bara en massa skit prylar och mormor som tycker om mer äldre och mer antika grejer säljer inte för mer än 500-600 hundra tyvärr. Men vi hade trevligt ändå med våra små pratsstuder och lite gossip talk om folket runtomkring, hur de klädde sig och  vad dom hade för grejer att sälja, höhö. mest skämt och sido men det vr lite roligt:)
Det gillar jag mest med mormor, hon är lik mig i smak och tycke :)
Påkvällen vart det partay hemma hos micke med patricia felicia stefan jocke och måånga till. Det var super trevligt och vi shakeade rumpa som bara den! Många gamla goa låtar spelades det och det var super. Sen drog vi iväg till macdonalds och den trippen glömmer jag aldrig. haha fy fan för jocke som hade sin hacklapp och hur han åt. hahaha fy fan säger jag bara. Om till och med städaren på macdonals skrattar, då har det gått långt! Han ser nog mycket om dagarna, men det här var verkligen äckligt xD
Nej slut på berättelsen om igår, nu blir det mys i soffan och ta det lugnt. Sen blir det nog film och godis och pontus kommer hit och umgås lite! Sen blir det plugga som gäller.
Ha en mysig söndag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lindahlen

The reason to live life is simple, life will play with you in the end anyway

RSS 2.0